Ελευθερίου Κ., Τάσσης Χ., ΠΑΣΟΚ Η άνοδος και η πτώση(;) ενός ηγεμονικού κόμματος, Εκδόσεις Σαββάλας, Αθήνα 2013 - Κωνσταντοπούλου, Μαρία (Social Cohesion and Development, 2016)
Δεν διατίθεται περίληψη.