Συμπόσιο «Η τέχνη και ο σχεδιασμός της εκτεταμένης πραγματικότητας»: ERASMUS XR Multiplier Event - Θεοδώρου Ινώ; Παπαγεωργοπούλου Πένυ; Χαρίτος Δημήτρης (Αυτόματον: Περιοδικό Ψηφιακών Μέσων και Πολιτισμού, 2022)
Συμπόσιο «Η τέχνη και ο σχεδιασμός της εκτεταμένης πραγματικότητας» | ERASMUS XR Multiplier Event