Κριτική ανάγνωση του βιβλίου «Σημείο Δι-επαφής: Συντροφικότητα & Σχέσεις οικειότητας στην ψηφιακή εποχή» - Νίκα Βασιλική (Αυτόματον: Περιοδικό Ψηφιακών Μέσων και Πολιτισμού, 2023)
Κριτική ανάγνωση του βιβλίου «Σημείο Δι-επαφής: Συντροφικότητα & Σχέσεις οικειότητας στην ψηφιακή εποχή»