Βιβλιοκριτική: Jussi Parikka & Δάφνη Δραγώνα (επιμ.), Λέξεις για τον καιρό: Ένα γλωσσάρι: Αθήνα, Ίδρυμα Ωνάση, 2022 - Καταπότη Δέσποινα (Αυτόματον: Περιοδικό Ψηφιακών Μέσων και Πολιτισμού, 2025)
Βιβλιοκρισία Jussi Parikka & Δάφνη Δραγώνα (επιμ.), Λέξεις για τον καιρό: Ένα γλωσσάρι Αθήνα, Ίδρυμα Ωνάση, 2022