Εκδοτική Επικαιρότητα: Gilbert Simondon, Για τον τρόπο ύπαρξης των τεχνικών αντικειμένων: Αθήνα, Πλέθρον, 2022 - Πατηνιώτης Μανώλης (Αυτόματον: Περιοδικό Ψηφιακών Μέσων και Πολιτισμού, 2025)
Εκδοτική Επικαιρότητα Gilbert Simondon, Για τον τρόπο ύπαρξης των τεχνικών αντικειμένωνΑθήνα Πλέθρον, 2022. Μανώλης Πατηνιώτης