Παρουσίαση της Επιστημονικής Σειράς "Κυβερνοψυχολογία και Κοινωνία" - Σιδηροπούλου, Ανθή (Αυτόματον: Περιοδικό Ψηφιακών Μέσων και Πολιτισμού, 2023)
Παρουσίαση της Επιστημονικής Σειράς Κυβερνοψυχολογία και Κοινωνία από τις Εκδόσεις Παπαζήση