Αριστοτελιστές – Το Συνεργατικό Corpus+ του Αριστοτέλη : Δυνητικά Εργαστήρια: Συνεργατική μετάφραση, ερμηνεία, και αξιοποίηση του Αριστοτελικού έργου - Κουζέλης, Γεράσιμος (Αυτόματον: Περιοδικό Ψηφιακών Μέσων και Πολιτισμού, 2023)
Αριστοτελιστές – Το Συνεργατικό Corpus+ του Αριστοτέλη Δυνητικά εργαστήρια: Συνεργατική μετάφραση, ερμηνεία, και αξιοποίηση του Αριστοτελικού έργου