Βιβλιοκριτική: Βασιλική Λαλιώτη (επιμ.) Ψηφιακές Τεχνολογίες και Τέχνες, Εκδόσεις ροπη, 2022. - Πουλάκης, Νίκος (Αυτόματον: Περιοδικό Ψηφιακών Μέσων και Πολιτισμού, 2024)
Βιβλιοκριτική Βασιλική Λαλιώτη (επιμ.) Ψηφιακές Τεχνολογίες και Τέχνες, Εκδόσεις ροπη, 2022. Τέχνη και τεχνολογία στον ψηφιακό κόσμο