Εκδοτική Επικαιρότητα: Bernard Stiegler, Η τεχνική και ο χρόνος. 1. Το σφάλμα του Επιμηθέα: Αθήνα, Πλέθρον, 2023 - Κυριακόπουλος, Λέανδρος (Αυτόματον: Περιοδικό Ψηφιακών Μέσων και Πολιτισμού, 2025)
Εκδοτική Επικαιρότητα Bernard Stiegler, Η τεχνική και ο χρόνος. 1. Το σφάλμα του Επιμηθέα Αθήνα, Πλέθρον, 2023 Λέανδρος Κυριακόπουλος