Διασφάλιση της ταυτότητας αρχαιολογικών αντικειμένων, έργων τέχνης και τεχνολογικά πιστών αντιγράφων με μη καταστρεπτικές τεχνικές και τεχνολογίες ενσωματωμένης στοιχειακής σήμανσης (ΤΕΣΣ) - Ασλάνη Ιωάννα; Αλούπη - Σιώτη Ελένη; Καρύδας Ανδρέας-Γερμανός; Πασχάλης Βασίλης (Μουσείο Μπενάκη, 2013)
Δεν παρατίθεται περίληψη.