Μουσείο Μπενάκη. Οι εκδόσεις 1935-2009: παρουσίαση του τόμου - Κωτίδης Αντώνης; Μπακιρτζής Χαράλαμπος; Στεφανίδου-Τιβερίου Θεοδοσία; Παπαϊωάννου Ηρακλής (Μουσείο Μπενάκη, 2013)
Δεν παρατίθεται περίληψη.