Η εξέταση, ανάλυση και συντήρηση της εικόνας της Αποκαθηλώσεως από τη Συλλογή Ανδρεάδη - Φαρμακαλίδου Ελένη - Βερόνικα; Γκιώνης Βασίλης; Χρυσικός Γιώργος (Μουσείο Μπενάκη, 2013)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.