Η δωρεά του Κυριάκου Ντελόπουλου στη Βιβλιοθήκη του Μουσείου Μπενάκη: 292 βιβλία µε ιδιόχειρες αφιερώσεις των συγγραφέων - Πανταζοπούλου Τόνια; Τσάκωνα Πίτσα (Μουσείο Μπενάκη, 2010)
Δεν παρατίθεται περίληψη.