Γράμματα από την Κύπρο για την αρχαιολογία, τη λαϊκή τέχνη και τη ζωή. Επιστολές της Αγγελικής Πασχαλίδου-Πιερίδου προς την Άννα Χατζηνικολάου - Κιτρομηλίδης Πασχάλης Μ. (Μουσείο Μπενάκη, 2007)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.