Πρόταση απόσπασης αρχιτεκτονικών μελών του ιερού του Αμυκλαίου Απόλλωνα από εκκλησίδια στις Αμύκλες Λακωνίας: ζητήματα θεωρίας και εφαρμογής - Μπίλης, Θεμιστοκλης; Μαγνήσαλη, Μαρία (Μουσείο Μπενάκη, 2013)
Δεν παρατίθεται περίληψη.