Διασφάλιση της ταυτότητας αρχαιολογικών αντικειμένων, έργων τέχνης και τεχνολογικά πιστών αντιγράφων με μη καταστρεπτικές τεχνικές και τεχνολογίες ενσωματωμένης στοιχειακής σήμανσης (ΤΕΣΣ) - Ασλάνη, Ιωάννα; Αλούπη - Σιώτη, Ελένη; Καρύδας, Ανδρέας-Γερμανός; Πασχάλης, Βασίλης (Μουσείο Μπενάκη, 2013)
Δεν παρατίθεται περίληψη.