Μουσείο Μπενάκη. Οι εκδόσεις 1935-2009: παρουσίαση του τόμου - Κωτίδης, Αντώνης; Μπακιρτζής, Χαράλαμπος; Στεφανίδου-Τιβερίου, Θεοδοσία; Παπαϊωάννου, Ηρακλής (Μουσείο Μπενάκη, 2013)
Δεν παρατίθεται περίληψη.