Η εξέταση, ανάλυση και συντήρηση της εικόνας της Αποκαθηλώσεως από τη Συλλογή Ανδρεάδη - Φαρμακαλίδου, Ελένη - Βερόνικα; Γκιώνης, Βασίλης; Χρυσικός, Γιώργος (Μουσείο Μπενάκη, 2013)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.