Η δωρεά του Κυριάκου Ντελόπουλου στη Βιβλιοθήκη του Μουσείου Μπενάκη: 292 βιβλία µε ιδιόχειρες αφιερώσεις των συγγραφέων - Πανταζοπούλου, Τόνια; Τσάκωνα, Πίτσα (Μουσείο Μπενάκη, 2010)
Δεν παρατίθεται περίληψη.