Βιογραφική εικόνα του αγίου Γεωργίου στο Μουσείο Μπενάκη: συμβολή στη μελέτη του μεταβυζαντινού εικονογραφικού κύκλου του αγίου - Κούτσικου, Χρυσαυγή (Μουσείο Μπενάκη, 2007)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.