Greetings - Παπαδοπούλου - Κλαμαρή (Dimitra Papadopoulou Klamaris), Δήμητρα (Bioethica, 2017)
Χαιρετισμός της εκδήλωσης τιμής στην μνήμη του Θανάση Παπαχρίστου και ευχαριστίες στην Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής για την πολύ ευγενική πρόσκληση