Bιβλιοκρισία:DAVID POTTER, Theodora. Actress, Empress, Saint, Oxford University Press 2015, 277 σελ., 2 χάρτες - ΜΙΣΙΟΥ Διονυσία (Byzantina Symmeikta, 2017)
Βιβλιοκριοία DAVID POTTER, Theodora. Actress, Empress, Saint, Oxford University Press 2015, 277 σελ., 2 χάρτες :