Βιβλιοκρισία:Σ. Κακλαμάνης, Ἡ κρητικὴ ποίηση στὰ χρόνια τῆς Ἀναγέννησης (14ος-17ος αι.), Τόμος Α΄. Εἰσαγωγή, Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, Αθήνα 2019. - ΠΑΡΑΔΟΥΛΑΚΗΣ Δημήτρης (Byzantina Symmeikta, 2020)
Βιβλιοκρισία:Σ. Κακλαμάνης, Ἡ κρητικὴ ποίηση στὰ χρόνια τῆς Ἀναγέννησης (14ος-17ος αι.), Τόμος Α΄. Εἰσαγωγή, Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, Αθήνα 2019.