Βιβλιοκρισία:Κ. Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Ἠπειρωτικὰ μελετήματα. Ζητήματα ἀπὸ τὴν πνευματικὴ ζωὴ στὴ Μεσαιωνικὴ Ἤπειρο, Ιωάννινα 2018. - ΜΕΛΙΣΣΑΚΗΣ Ζήσης (Byzantina Symmeikta, 2020)
Βιβλιοκρισία:Κ. Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Ἠπειρωτικὰ μελετήματα. Ζητήματα ἀπὸ τὴν πνευματικὴ ζωὴ στὴ Μεσαιωνικὴ Ἤπειρο, Ιωάννινα 2018.