Βιβλιογραφικό σημείωμα: Ἕλλην, Ρωμηός, Γραικός. Συλλογικοὶ προσδιορισμοὶ καὶ ταυτότητες. Ἐπιστημονικὴ ἐπιμέλεια: Ο.Κατσιαρδή-Ηering, A. Παπαδία-Λάλα, Κ. Νικολάου-Β. Καραμανωλάκης [Ἱστορήματα 7], Ἀθήνα 2018 - ΛΑΜΠΑΚΗΣ Στυλιανός (Byzantina Symmeikta, 2021)
Βιβλιογραφικό σημείωμα: Ἕλλην, Ρωμηός, Γραικός. Συλλογικοὶ προσδιορισμοὶ καὶ ταυτότητες. Ἐπιστημονικὴ ἐπιμέλεια: Ο.Κατσιαρδή-Ηering, A. Παπαδία-Λάλα, Κ. Νικολάου-Β. Καραμανωλάκης [Ἱστορήματα 7], Ἀθήνα 2018