Βιβλιογραφικό σημείωμα: Γ. Διαμαντόπουλος, Το δίκαιο της μνηστείας και του γάμου στα Βασιλικά. Νομοκανονική θεώρηση, Αθήνα 2013 - TANTALOS, Marios (Byzantina Symmeikta, 2021)
Γ. Διαμαντόπουλος, Το δίκαιο της μνηστείας και του γάμου στα Βασιλικά. Νομοκανονική θεώρηση, Αθήνα 2013