Βιβλιοκρισία: Σ. Κακλαμάνης, Ἡ κρητικὴ ποίηση στὰ χρόνια τῆς Ἀναγέννησης (14ος-17ος αἰ.), Τόμοι Β΄ [Ἀνθολογία (14ος αἰ. – περ. 1580)] & Γ΄ [Ἀνθολογία (περ. 1580 – 17ος αἰ.], Μορφωτικό Ἵδρυμα Ἐθνικῆς Τραπέζης, Ἀθήνα 2020 - ΠΑΡΑΔΟΥΛΑΚΗΣ Δημήτρης (Byzantina Symmeikta, 2021)
Βιβλιοκρισία: Σ. Κακλαμάνης, Ἡ κρητικὴ ποίηση στὰ χρόνια τῆς Ἀναγέννησης (14ος-17ος αἰ.), Τόμοι Β΄ [Ἀνθολογία (14ος αἰ. – περ. 1580)] & Γ΄ [Ἀνθολογία (περ. 1580 – 17ος αἰ.], Μορφωτικό Ἵδρυμα Ἐθνικῆς Τραπέζης, Ἀθήνα 2020