Βιβλιοκρισία:Τὸ Βυζάντιο κατὰ τοὺς Παλαιολόγειους Χρόνους: Σχέσεις Ανατολής καὶ Δύσεως καὶ ἀφετηρία τοῦ Νέου Ἑλληνισμοῦ, ἐπιμέλεια ἐκδόσεως Γεωργία Ξανθάκη-Καραμάνου, [Ἰνστιτοῦτο Ἔρευνας Βυζαντινοῦ Πολιτισμοῦ, Σειρὰ Ἐκδόσεων – ΙΙ] Ἀθήνα 2017 - ΓΙΑΡΕΝΗΣ Ηλίας Α. (Byzantina Symmeikta, 2021)
Βιβλιοκρισία:Τὸ Βυζάντιο κατὰ τοὺς Παλαιολόγειους Χρόνους: Σχέσεις Ανατολής καὶ Δύσεως καὶ ἀφετηρία τοῦ Νέου Ἑλληνισμοῦ, ἐπιμέλεια ἐκδόσεως Γεωργία Ξανθάκη-Καραμάνου, [Ἰνστιτοῦτο Ἔρευνας Βυζαντινοῦ Πολιτισμοῦ, Σειρὰ Ἐκδόσεων – ΙΙ] Ἀθήνα 2017