Βιβλιοκρισία: Γιώργος ΠΑΛΛΗΣ, Από τη Λαμία στο Ζητούνι. Ανασυνθέτοντας μια μικρή βυζαντινή πόλη, εκδόσεις Gutenberg, Aθήνα 2020 - ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ Μαρία (Byzantina Symmeikta, 2022)
Βιβλιοκρισία: Γιώργος ΠΑΛΛΗΣ, Από τη Λαμία στο Ζητούνι. Ανασυνθέτοντας μια μικρή βυζαντινή πόλη, εκδόσεις Gutenberg, Aθήνα 2020