Bιβλιοκρισία του: Christos Stavrakos, Alexandra-Kyriaki Wassiliou, Mesrob K. Krikorian, "Hypermachos. Studien zu Byzantinistik, Armenologie und Georgistik". - ΛΑΜΠΑΚΗΣ Στυλιανός (Byzantina Symmeikta, 2008)
Book review of the Seibt Festschrift