Βιβλιοκρισία του: Α. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Η μονή του Αγίου Ιωάννου του Λαμπαδιστού στον Καλοπαναγιώτη [Οδηγοί Βυζαντινών Μνημείων της Κύπρου] - ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σταύρος Γ. (Byzantina Symmeikta, 2009)
Βιβλιοκρισία του παραπάνω βιβλίου.