Βιβλιοκρισία του: ΑΝGELIKI E. LAIOU - CECILE MORRISSON, The Byzantine Economy (Cambridge Medieval Textbooks), New York 2007 - ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ Μαρία (Byzantina Symmeikta, 2011)
Bιβλιοκρισία του:ΑΝGELIKI E. LAIOU - CECILE MORRISSON, The Byzantine Economy (Cambridge Medieval Textbooks), New York 2007