Book review: Ἀ. ANAΓΝΩΣΤΟΥ, Τὰ δημόσια ἀρχεῖα στὴν ρωμαϊκὴ Αἴγυπτο, διδακτορική διατριβή, Σύλλογος προς διάδοσιν ὠφελίμων βιβλίων, Ἀθῆναι 2012, - PAPAPOLYCHRONIOU, Efstathios (Byzantina Symmeikta, 2012)
BOOK REVIEW OF: Ἀ. Ἀναγνώστου, Τὰ δημόσια ἀρχεῖα στὴν ρωμαϊκὴ Αἴγυπτο, διδακτορική διατριβή, Σύλλογος προς διάδοσιν ὠφελίμων βιβλίων, Ἀθῆναι 2012, pp. 472 (3 maps and 4 photographs of papyri included) ΙSBN 978-960-8351-61-5