Βook Review:D. P. DRAKOULIS, Η περιφερειακή οργάνωση των οικισμών της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας κατά την πρώιμη βυζαντινή περίοδο (4ος-6ος αιώνας), v. I-II(Βυζαντινά κείμενα και μελέτες 53Α-B), Thessaloniki 2010 - LEONTSINI, Maria (Byzantina Symmeikta, 2014)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–><!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–> BOOK REVIEW:: D. P. DRAKOULIS, Η περιφερειακή οργάνωση των οικισμών της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας κατά την πρώιμη βυζαντινή περίοδο (4ος-6ος αιώνας), Vol. I: Θρακική-Ιλλυρικόν-Ασιανή (Βυζαντινά κείμενα και μελέτες 53Α), Κέντρο Βυζαντινών Ερευνών, Thessaloniki 2009, pp. xiii+344, includes maps. ISBN: 978-960-7856-36-4. ISSN: 1106-61-80. Vol. ΙI: Ποντική-Ανατολική-Αιγυπτιακή (Βυζαντινά κείμενα και μελέτες 53Β), Κέντρο Βυζαντινών Ερευνών, Thessaloniki 2010, pp. x+352, includes maps, 1 CD-Rom. ISBN: 978-960-7856-38-8.