Book Review: Α. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Τo Xρονικό του ιερέα της Διοκλείας. Κείμενο, μετάφραση, σχόλια, τα πρόσωπα και ο χώρος, έκδ. Αρμός, Αθήνα 2012, pp. 453. ISBN 978-960-527-690-4 - RADIC, Radivoj (Byzantina Symmeikta, 2014)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–>Book Review: Α. Παπαγεωργίου, ΤoXρονικό του ιερέα της Διοκλείας. Κείμενο, μετάφραση, σχόλια, τα πρόσωπα και ο χώρος, έκδ. Αρμός, Αθήνα 2012, pp 453. ISBN 978-960-527-690-4<!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>