Βιβλιοκρισία:Κ. Ν. Κωνσταντινίδης, Κυπριακά Αγιολογικά και Μοναστηριολογικά Μελετήματα (Πολιτιστική Ακαδημία "¨Αγιος Επιφάνιος".Αυτοτελείς Εκδόσεις, 3), Αγία Νάπα 2021 - TCHKOIDZE, Eka (Byzantina Symmeikta, 2022)
Βιβλιοκρισία: Κ. Ν.Κωνσταντινίδης,Κυπριακά Αγιολογικά και Μοναστηριολογικά Μελετήματα.(Πολιτιστική Ακαδημία "Άγιος Επιφάνιος". Αυτοτελείς Εκδόσεις, 3), Αγία Νάπα 2021