Βιβλιοκρισία:Σ. Ευθυμιάδης, Η βυζαντινή αγιολογία της Κύπρου. Οι άγιοι, οι συγγραφείς και τα κείμενα (4ος – 13ος αιώνας) [Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών. Πηγές και μελέτες της κυπριακής ιστορίας 85], Λευκωσία 2020 - ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΔΗ Αννα (Byzantina Symmeikta, 2022)
Βιβλιοκρισία: Σ. Ευθυμιάδης, Η βυζαντινή αγιολογία της Κύπρου. Οι άγιοι, οι συγγραφείς και τα κείμενα (4ος – 13ος αιώνας) [Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών. Πηγές και μελέτες της κυπριακής ιστορίας 85], Λευκωσία 2020