Βιβλιογραφικό σημείωμα:Ἀνάλεκτα Σταγῶν καὶ Μετεώρων – Analecta Stagorum et Meteororum (Τεῦχος 1ο), Μετέωρα 2022 - ΛΑΜΠΑΚΗΣ Στυλιανός (Byzantina Symmeikta, 2022)
Βιβλιογραφικό σημείωμα: Ἀνάλεκτα Σταγῶν καὶ Μετεώρων – Analecta Stagorum et Meteororum (Τεῦχος 1ο), Μετέωρα 2022