Βιβλιογραφικό σημείωμα¨: Λόγιοι καὶ Λογιοσύνη στὸ Βυζάντιο. Ἐπιστ. συμπόσιο πρὸς τιμὴν τοῦ Καθηγητῆ Κ. Ν. Κωνσταντινίδη (Παν. Ἰωαννίνων, 26 -10- 2016). Ἐπιστ. ἐπιμ. Π. Γ. Αντωνόπουλος – Η. Α. Γιαρένης – Δ. Κ. Αγορίτσας, Θεσσαλονίκη 2019 - ΛΑΜΠΑΚΗΣ Στυλιανός (Byzantina Symmeikta, 2022)
Βιβλιογραφικό σημείωμα: Λόγιοι καὶ Λογιοσύνη στὸ Βυζάντιο. Ἐπιστημονικὸ συμπόσιο πρὸς τιμὴν τοῦ Καθηγητῆ Κώστα Ν. Κωνσταντινίδη (Πανεπιστήμιο Ἰωαννίνων, 26 Ὀκτωβρίου 2016). Ἐπιστημονικὴ ἐπιμέλεια Π. Γ. Αντωνόπουλος – Η. Α. Γιαρένης – Δ. Κ. Αγορίτσας, University Studio Press, Θεσσαλονίκη 2019