Βιβλιογραφικό Σημείωμα: Graeco-Arabica XIII (2022). Σχέσεις Ελλάδας, Εγγύς Ανατολής και Βόρειας Αφρικής από την Αρχαιότητα μέχρι τη Σύγχρονη Εποχή, Αθήνα 2022 - ΒΑΧΑΒΙΩΛΟΣ Δημήτριος (Byzantina Symmeikta, 2023)
Βιβλιογραφικό Σημείωμα: Graeco-Arabica XIII (2022). Σχέσεις Ελλάδας, Εγγύς Ανατολής και Βόρειας Αφρικής από την Αρχαιότητα μέχρι τη Σύγχρονη Εποχή, Αθήνα 2022