Βιβλιογραφικό σημείωμα: A. BERGER (ed.), Nicephori Callisti Xanthopuli Historia Ecclesiastica, v. I, libros 1-6 complectens [CFHB LVII/1], Wien 2022 - ΛΑΜΠΑΚΗΣ Στυλιανός (Byzantina Symmeikta, 2023)
Βιβλιογραφικό σημείωμα: A. Berger (ed.), Nicephori Callisti Xanthopuli Historia Ecclesiastica, v. I, libros 1-6 complectens [CFHB LVII/1], Wien 2022