Βιβλιοκρισία:ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΖΑ, Ἡ ἱστορικότητα τῶν ἀπόψεων τοῦ Γεωργίου Γεμιστοῦ-Πλήθωνος γιὰ τὴν κοινωνία καὶ τὴν πολιτική. Οἱ ἀνησυχίες καὶ οἱ ὁραματισμοί του. Θεσσαλονίκη: Κ. & Μ. Ἀντ. Σταμούλη, 2016, vi+306 σελ. - ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ, Χρήστος (Byzantina Symmeikta, 2017)
Βιβλιοκρισία: ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΖΑ, Ἡ ἱστορικότητα τῶν ἀπόψεων τοῦ Γεωργίου Γεμιστοῦ-Πλήθωνος γιὰ τὴν κοινωνία καὶ τὴν πολιτική. Οἱ ἀνησυχίες καὶ οἱ ὁραματισμοί του. Θεσσαλονίκη: Κ. & Μ. Ἀντ. Σταμούλη, 2016, vi+306 σελ.