Βιβλιοκρισία: Κ. ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ, Κωνσταντίνου Μανασσή Οδοιπορικόν. Κριτική έκδοση-μετάφραση-σχόλια, Αθήνα 2017. - ANTΩNOΠΟΥΛΟΥ, Θεοδώρα (Byzantina Symmeikta, 2019)
Βιβλιοκρισία: Κ. Χρυσόγελος, Κωνσταντίνου Μανασσή Οδοιπορικόν. Κριτική έκδοση-μετάφραση-σχόλια, Αθήνα 2017.