Βιβλιοκρισία:Α. ΔΕΛΕΟΓΛΟΥ, Συμβολή στη μελέτη του ιστορικού έργου του Ιωάννου Κιννάμου, Εκδόσεις Νούφαρο, Σέρρες 2016 - ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, Αννα Σ. (Byzantina Symmeikta, 2020)
Βιβλιοκρισία:Αναστάσιος Δελέογλου, Συμβολή στη μελέτη του ιστορικού έργου του Ιωάννου Κιννάμου, Εκδόσεις Νούφαρο, Σέρρες 2016