Βιβλιοκρισία: Β. Σύρος, Μεσαιωνική Ισλαμική Πολιτική Σκέψη και Σύγχρονη Ηγεσία, Πρόλογος Cary J. Nederman, Μετάφραση Νίκος Ταγκούλης [Φιλοσοφική Βιβλιοθήκη / Μελέτες 60], Εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα 2020 - ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ, Γεώργιος (Byzantina Symmeikta, 2021)
Βιβλιοκρισία: Β. Σύρος, Μεσαιωνική Ισλαμική Πολιτική Σκέψη και Σύγχρονη Ηγεσία, Πρόλογος Cary J. Nederman, Μετάφραση Νίκος Ταγκούλης [Φιλοσοφική Βιβλιοθήκη / Μελέτες 60], Εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα 2020