Βιβλιογραφικό σημείωμα: Δ. Μ. ΓΟΝΗΣ - ΠΑΤΑΠΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ, Παπα-Ἰωνᾶ Καυσοκαλυβίτου (†1765). Νεομαρτυρολογικὴ Συλλογὴ (Εἰσαγωγή-Κριτικὴ ἔκδοση τοῦ κειμένου), Θεσσαλονίκη 2020, σελ. 450. ISBN 978-960-656-016-3 - ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΜΥΡΣΙΝΗ Σ. (Byzantina Symmeikta, 2021)
Βιβλιογραφικό σημείωμα: Δ. Μ. ΓΟΝΗΣ - ΠΑΤΑΠΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ, Παπα-Ἰωνᾶ Καυσοκαλυβίτου (†1765). Νεομαρτυρολογικὴ Συλλογὴ (Εἰσαγωγή-Κριτικὴ ἔκδοση τοῦ κειμένου), Θεσσαλονίκη 2020, σελ. 450. ISBN 978-960-656-016-3