Εἰς αὐτὸ τὸ καὶ ἀγγέλλοις αἰδέσιμον φονίως εἰσελαύνουσιν ἱλαστήριον. Παραβιάσεις των διατάξεων περί ασύλου στις ιστοριογραφικές πηγές του ενδέκατου αιώνα - ΠΑΪΔΑΣ, Κ.Δ.Σ. (Byzantina Symmeikta, 2008)
No abstract