Βιβλιοκρισία του: ΣΠ. Ν. ΤΡΩΙΑΝΟΣ, Οι Νεαρές Λέοντος Ϛ´ του Σοφού. Προλεγόμενα, κείμενο, απόδοση στη νεοελληνική, ευρετήρια και επίμετρο - ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, Θεοδώρα (Byzantina Symmeikta, 2009)
Review of S.N. Troianos' book on the Novels of the Emperor Leo VI (Introduction, Greek text, Modern Greek translation).