Βιβλιοκρισία:H. ΤΑΞΙΔΗΣ, Μάξιμος Πλανούδης. Συμβολή στη μελέτη του corpus των επιστολών του [Βυζαντινά Κείμενα και Μελέτες 58], Κέντρο Βυζαντινών Ερευνών, Θεσσαλονίκη 2012. ΙSBN 978-960-7856-47-0 - ΛΑΜΠΑΚΗΣ, Στυλιανός (Byzantina Symmeikta, 2014)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> Βιβλιοκρισία: H. Ταξίδης, Μάξιμος Πλανούδης. Συμβολή στη μελέτη του corpus των επιστολών του [Βυζαντινά Κείμενα και Μελέτες 58], Κέντρο Βυζαντινών Ερευνών, Θεσσαλονίκη 2012. ΙSBN 978-960-7856-47-0 <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->