Βιβλιογραφικό σημείωμα:Ch. Dendrinos (ed.), Manuelis II Palaeologi imperatoris Apologia de processione Spiritus Sancti, Tractatus de ordine in Trinitate, Epistula ad dominum Alexium Iagoupem [CCSG 71], Turnhout 2022 - ΛΑΜΠΑΚΗΣ, Στυλιανός (Byzantina Symmeikta, 2023)
Βιβλιογραφικό σημείωμα: Charalampos DENDRINOS (ed.), Manuelis II Palaeologi imperatoris Apologia de processione Spiritus Sancti, Tractatus de ordine in Trinitate, Epistula ad dominum Alexium Iagoupem [CCSG 71], Turnhout 2022